De la transparenta la reflexii, din naturaletea lemnului la puterea culorilor lacuite USI viagra STIL – mereu noi inovatii functionale

 
•••

Un caracter puternic, design si tehnologie inovatoare MATERIALE DE CALITATE, gratia unor usi cu grad de siguranta ridicat

 
••

Produse de inalta calitate atente selectate din ITALIA USI DE INTERIOR o gama bogata de modele si tipuri de furnir

 
••

O usa in stil clasic, propune o eleganta puternica si sobra O ALTERNATIVA INTERESANTA LA LINIA TRADITIONALA Buy discount Zocor from Canada Drug Pharmacy. Zocor prescriptions are filled by a licensed pharmacist. Lowest price on Zocor guaranteed! buy zocor Buy Zocor online from Canada Drugs, an online Canadian Pharmacy that offers free shipping on all orders of discount Zocor. Allegra Print of Cottonwood and Sedona: latest in digital printing and services. Creating memorable and successful marketing graphics, signage and print allegra generic Our on-line pharmacy offers you to buy Allegra at affordable and competitive prices. We provide world wide shipping, fast delivery and high quality of our Using Misoprostol (or Cytotec) alone to cause an abortion will be successful in 80 %. The information is based on research done by the World buy cytotec online Information on Misoprostol (Cytotec) a drug prescribed for the treatment of pain and inflammation of conditions such as arthritis; and the

 
•••
Te afli aici:Acasa1

RIMADESIO

Rimadesio a fost fondata in anul 1956 de Francesco Malberti (actualul presedinte al CDA) si Luigi Riboldi.

 

Compania a inceput sub numele de Rima Veltraria si sediul acsteia a fost in Desio, in zona de nord a orasului Milano.

 

Rimadesio produce sisteme pentru sub-divizarea mediilor şi pentru definitii arhitecturale ale spaţiilor interne. Usi, panouri glisante, rafturi, walk-in dulapuri si o colectie de mobilier complementar: o ofertă care este în continuă creştere în dimensiuni şi care evoluează pentru totdeauna conform stilului său.

 

Modele liniare şi concrete în care simplitatea unui concept este exprimată printr-un nivel excepţional de competenţă tehnică. Obiecte cu stilizarea foarte inalta, pentru a garanta un aspect superb, dar care da încă sens la viata de zi cu zi, la o utilizare naturala, care corespunde conceptului de viaţă contemporan avansat de companie.

 

Geamul, care este un material pur şi ecologic, joacă cea mai importantă parte din colecţie. Toate lucrările pe geam se desfăşoară în întregime în departamentul de producţie a companiei, acest lucru fiind posibil ca urmare a unui know-how-ul acumulat in peste 50 de ani de experienţă în acest domeniu.

 

O mare parte a procesului de productie a fost realizata de mana: gravuri , frunze de aur – aplicatii si colorante s-au facut toate manual la un moment dat.

 

Aceste metode de lucru au fost insotite de o dorinta mare de a experimenta si de o uriasa forta de viata. In decursul acestei perioade compania a extins gama de materiale pentru a include lemn si plexiglas.

 

Scopul Rimadesio ‘s este de a continua să dezvolte cultura sa de design propriu şi tehnologii de producţie, pentru a fi în măsură să ofere idei inovatoare funcţional, care sunt exclusiv din punct de vedere estetic şi pot asigura o fiabilitate maximă în timp.

 

ADRESA SITE: www.rimadesio.it