De la transparenta la reflexii, din naturaletea lemnului la puterea culorilor lacuite USI viagra STIL – mereu noi inovatii functionale

 
•••

Un caracter puternic, design si tehnologie inovatoare MATERIALE DE CALITATE, gratia unor usi cu grad de siguranta ridicat

 
••

Produse de inalta calitate atente selectate din ITALIA USI DE INTERIOR o gama bogata de modele si tipuri de furnir

 
••

O usa in stil clasic, propune o eleganta puternica si sobra O ALTERNATIVA INTERESANTA LA LINIA TRADITIONALA Buy discount Zocor from Canada Drug Pharmacy. Zocor prescriptions are filled by a licensed pharmacist. Lowest price on Zocor guaranteed! buy zocor Buy Zocor online from Canada Drugs, an online Canadian Pharmacy that offers free shipping on all orders of discount Zocor. Allegra Print of Cottonwood and Sedona: latest in digital printing and services. Creating memorable and successful marketing graphics, signage and print allegra generic Our on-line pharmacy offers you to buy Allegra at affordable and competitive prices. We provide world wide shipping, fast delivery and high quality of our Using Misoprostol (or Cytotec) alone to cause an abortion will be successful in 80 %. The information is based on research done by the World buy cytotec online Information on Misoprostol (Cytotec) a drug prescribed for the treatment of pain and inflammation of conditions such as arthritis; and the

 
•••
Te afli aici:Acasa1

GARDESA

Cu sediul central in Cortemaggiore, Piacenza, Gardesa este specializata in producerea  usilor blindate inca din 1979. Oferta ei include: usi bindate cu inchidere mecanica   avand cheie cu striatie dubla  si cilindru European; usi automate cu tehnologie electronica  construit in sisteme  active si pasive de securitate, obloane de securitate in aluminiu si otel.

Gardesa a fost unul dintre primii producatori prezenti pe piata Italiana care au realizat usi cu tehnologie electronica, asa cum este modelul CAVO, si usile care contin prin constructie, in interior – sisteme de alarma.

Produsele Gardesa, pentru Italia si pentru strainatate, sunt supuse testelor antiefractie in concordanta cu normele Europene UNI ENV 1627/1630 si respecta celelalte reguli nationale ale tarilor unde Gardesa exporta produsele sale. Compania este certificata Iso 9001:2000. In 2010  aceasta isi va vinde produsele cu marca CE, conform normelor.

 

Incepand din iunie 2008, Gardesa este parte integranta ASSA ABLOY, un grup international nascut in ’94 cu primul sau sediu central in Stockholm. ASSA ABLOY  este leader mondial  in sistemele privind deschiderea si inchiderea usilor. Este prezent in peste 50 de tari si este creat pe 5 divizii, cu un total  de peste 32 mii angajati. Presedintele si CEO al grupului este Johan Molin  iar  Tzachi Wiesenfield,Vice-Presedinte  Executiv al ASSA ABLOY  si Presedinte al diviziei EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Frederic  Colin  este CEO al  ASSA ABLOY Italia si  Presedintele Gardesa.

 

Compania  pastreaza propria marca originala in interiorul grupului, doar schimbandu-si numele din Gardesa S.p.A  in Gardesa S.r.l.

 

Azi Gardesa se mandreste cu 180 angajati si o cifra de afaceri de 43 milioane de  euro. Gardesa  este un lider de piata in Italia si vanzarile sale cresc pe pietele internationale, acestea corespunzand  deja procentului cu pana la 25% din cifra de afaceri.

 

ADRESA SITE: www.gardesa.com